Les avis des Clients du Camping Village de la Guyonnière

Découvrez ce que nos clients pensent de nous!

Vous êtes intéressé par notre camping en Vendée, mais vous hésitez toujours? En suivant les liens ci-dessous et en seulement quelques secondes, faites-vous une idée de ce que pourrait être votre séjour à La Guyonnière.

Vous avez déjà séjourné chez nous et vous souhaitez partager votre expérience? C'est aussi ici que ça se passe! De même, suivez les liens et déposez vos notes et avis!

Soyez sûrs que nous lisons et prenons note de chacun des avis déposés sur ces différents sites. C'est très important pour nous de connaître votre ressenti sur l'atmosphère du camping, ses infrastructures, son personnel,... Bref, ses points forts et ses points faibles, ce que vous pensez être top et ce qui pourrait être amélioré!

A vos souris, à vos claviers!

 

8.7
10

Camping Village de la Guyonnière

Note moyenne sur 76 avis

Emplacement 8.5/10
Rapport qualité/prix 8.1/10
Adapté aux enfants 8.9/10
Restauration 8.1/10
Sanitaires 8.1/10
Piscine 8.1/10
10 10

 - En famille

De camping is fantastisch we komen er nu 3 jaar met het gezin en gaan volgend jaar weer!

Le 11/09/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 10/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Alles was echt schoon groot en mooi. Alleen de matrassen in de cottage waren echt slecht. En geen dekbedovertrek maar lakens. Adem je nog iemand stof in van de algemene dekens. Veel gehandicapten voorzieningen, alleen niet in het zwembad! Idee voor een lift!!! Of aflopende rand met rolstoel / lift. Jammer niks voor grote kinderen en. Wist niks van de animatie. Geen info bij aankomst .. nu dingen misgelopen. Maar plekken zijn super groot, huisje was verder prachtig, ruim terras. Schoon.. ruim..

Le 04/09/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 5/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Prima camping met prachtig mooie grote plaatsen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij stonden bij het "oude toiletgebouw" wat wat gedateerd was maar voor Franse begrippen wel schoon. Alleen het idee om van te voren wc papier te pakken snap ik niet en werkt niet besparend.

Le 03/09/2017(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 7/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Bevalt ons al jaren , zodoende gaan we ook in 2018 weer terug om een welverdiende vakantie te beleven.

Le 02/09/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

We hebben weer genoten van de gastvrijheid en de vele faciliteiten.

Le 01/09/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 10/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Had a fab holiday once again, love it here and booked for next year. New pool will be great but needs more sun beds and seating areas, also outside bar could do with few more lights See you next year

Le 31/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Sanitaires 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

vooral kritisch op het zwembad. niet vanwege kwaliteit. Vooral omdat veel ligbedden bezet gehouden worden door handdoeken zonder dat de eigenaar aanwezig is. Hiermee wordt het zeer lastig als je gewoon even een uurtje aan het zwembad wil liggen . er is gewoon geen bed beschikbaar terwijl ze "niet bezet zijn

Le 31/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 9/10
Piscine 6/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Weinig toiletten/douches in de toiletgebouwen. Weinig ligbedden bij het zwembad

Le 23/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 7/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Afgelopen jaar voor de 2e x geweest. Hele mooie camping! Vorig jaar i het restaurant gegeten. Viel echt tegen! Dit jaar pizza gehaald. Een dikke onvoldoende..... Sorry. Verder erg tevreden. Schoon sanitair ook

Le 23/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 4/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Nous avons appréciés notre séjour. Le chalet était très agréable et nous avions beaucoup de place à l'extérieur ce qui permettait de ne pas être les uns sur les autres. Dommage que la population soit autant étrangère. En effet, notre fille de 4 ans n'a pas pu se faire d'amis et les animations étaient majoritairement en langue étrangère. Par rapport aux infrastructures, il y a tout ce qu'il faut pour les enfants (animaux, jeux), seul petit bémol, la température de l'eau de la pataugeoire extérieure n'était pas assez chaude pour eux.

Le 22/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 6/10
Adapté aux enfants 9/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Veel ruimte om het mobile home; fijne douche; vriendelijk behulpzaam personeel; goed bezig met het scheiden van het afval;

Le 20/08/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Het was weer heerlijk. We zijn zeer benieuwd naar het zwembad volgend jaar.want dat was naar onze mening het enige dat nog opgeknapt kon worden.

Le 19/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Camping ligt centraal voor diverse uitstapjes in de regio Vendee. Voor fietsers die vlakke wegen willen kunnen beter iets dichter bij de kust een camping zoeken. Hanteren van gestelde regels (bv hond aan de riem en snelheid auto's ) zouden iets beter na geleefd kunnen worden. Vandaar ook maar 7 voor kindvriendelijkheid.

Le 19/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 7/10
Sanitaires 9/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

geweldige vakantie, ruime plekken, ondanks veel staanplaatsen een enorme rust. voor volgend jaar weer geboekt.

Le 17/08/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 6/10
Sanitaires 9/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
6 10

 - En famille

Voor een 5 sterren camping was 200volt een slechte zaak wij dachten dat onze koelbox kapot was. Gelukkig deed hij het op een andere camping later wel. Dat je geen geld terug krijgt als je eerder wilt vertrekken is geen service, nooit meegemaakt in de 14 jaar dat we kamperen in Frankrijk. Onze plek was ruim zoals gevraagd maar wij stonden op een doorloop (309)plek, de buren naast ons moesten over ons plek heen lopen om weg te kunnen, erg jammer.

Le 15/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 5/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 5/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Topvakantie gehad! Punten van verbetering: -rups in babybadjes spuit veel te hard voor kleine kinderen -springkussens waren regelmatig leeg, zonder aankondiging, dus steeds teleurgestelde kinderen - vlonder van chalet 244 heeft voor 23 splinters gezorgd in voeten, handen en benen van de kinderen!! - water liep slecht weg in douche zwembad en chalet 244 - prijskwaliteit van chalet 244 vonden we te duur - er stonden teveel deuren open in overdekt zwembad, waardoor het toch koud was

Le 14/08/2017(Voir plus)

Emplacement 6/10
Rapport qualité/prix 6/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 7/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Only comment I would have is that the roads are a bit dusty / rocky and not friendly for 'normal' children's bikes. (But I also understand this keeps the cars driving slow, which is very important as well.) See you next year!

Le 14/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Excellent site with plenty of open space unlike other sites in the region.

Le 13/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 10/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

water pressure low on pitch taps electric power very low at peak times

Le 13/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 7/10
Restauration 3/10
Sanitaires 7/10
Piscine 6/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Sanitair te kleine douches,slecht papier systeem, tochtig. Materiaal voor animatie mag wel beter. Verder super camping waar we zeker terug komen.

Le 13/08/2017(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Restauration 9/10
Sanitaires 6/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Wij zijn enthousiast over de camping. Een duidelijk minpunt was echter onze sta-plek. Nr 324, een heus knollenveld, waar de voor tent niet fatsoenlijk kon staan. We verwachten voor een 5 sterrencamping toch wel een meer egaal terrein. daarbij was pal voor ons een extra kampeerplek gecreerd, nr 324b, waardoor een mooi uitzicht en privacy werd ontnomen. Hierover was tijdens de boeking niet over gecommuniceerd. Daarnaast bleek het sanitair gebouw behoorlijk verouderd en vaak vies (vanwege de gemengd vorm en te klein voor de vele plekken). Kortom mooie camping, maar die plek niet weer!

Le 11/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 4/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Opvallend hoe schoon het sanitair is. De hele dag door werd er gepoetst. Erg ruime kampeerplakken, veel nederlandse gasten, is tevens gemakkelijk voor de contacten van de kinderen. Hond geen probleem

Le 08/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 10/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Dommage peu de français on se croit à l étranger....

Le 07/08/2017(Voir plus)

Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 9/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Jammer dat de toiletten achteraan verouderd waren. Toch wat viezig. Verder prima camping voor jong en oud.

Le 05/08/2017(Voir plus)

Emplacement 6/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 4/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Combinatie douche voor ouder en kind zou makkelijk zijn

Le 03/08/2017(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 7/10
Sanitaires 7/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Het was heerlijk! We hebben genoten... komen zeker nog eens terug!

Le 03/08/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Het sanitair was steeds proper en goed onderhouden maar wat verouderd (bij ons) en beperkt in aantallen (4 wc is wat weinig) voor toch een grote deel van plaatsen. Het zwembad kon op drukke dagen de capaciteit niet echt aan. De glijbaan was traag en gleed (bijna) niet. De animatie, de speeltuinen, tennisbaan, de winkel, de visvijver, de receptie,het afvalbeleid, de bar, ... Waren wel top waardoor de camping een aanrader is. De ruime plaatsen zijn wel een stuk leuker voor wie met kinderen reist. De kleinere plaatsen zijn nog steeds zeer ruim en zijn meer geschikt voor mensen die rust willen.

Le 03/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 6/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

We have had a magnificent holiday and definately will return in the coming years. Although the chalet was a bit old,, it still was functional. The large pitches are perfect and provides privacy . Worthwile to recommend!

Le 02/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 7/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Positive: glamping tent, entertainment, space around tent. Negative: less toilet and shower facilities at the field near the tent. During high season you have to wait.

Le 01/08/2017(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 4/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

ik vond het jammer dat er in het zwembad (bij drukte) grote zwembanden gebruikt mochten worden (niet voor kleine kinderen) en dat er gerookt mocht worden. Ook was het jammer dat jongeren niet op hun gebruik van mobiele luidsprekers werden aangesproken (in het zwembad en in de sanitairvoorzieningen). Reuze gezellig was het in de bar. het kleine winkeltje was reuze handig om brood te kopen en om "vergeten"boodschappen aan te schaffen. Net schoongemaakt sanitair! prima scheiding van huisvuil en heerlijke koudwatervoorziening.

Le 31/07/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Voor hoogseizoen in het zwembad te weinig ligbedden aanwezig. Hopelijk wordt hieraan ook gedacht met de vernieuwing van het zwembad. 2-persoons matras in het chalet is van waardeloze kwaliteit, je ligt in een gigantische kuil

Le 31/07/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

WiFi connection very poor. Swimming pool closes early, one hour longer would be nice.

Le 30/07/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

The sanitairy block on tournesol is too small for the whole field! It is kept clean but there are not enough toilets/ showers. Showers are not child-friendly since you can't change the temperature. Pitch ground is great, people are friendly, swimming pool is good, loungebar and happy hour is fine.

Le 27/07/2017(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 3/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Wifi worked fine, but the telephone and regular internet reception is terrible. I couldn't calll my brother in the hospital :-(

Le 27/07/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Service level is enorm!! Aan alle kanten klopt het. We hebben genoten van de service (onze kaartjes voor de spa) de mosselavond, die even voor ons geregeld werd door een jongeman die ons erover hoorde praten, gezellig quiznight, talentshow, ook het heerlijke eten in het restaurant. De TenT.. het vismeer alles!!!

Le 26/07/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 10/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Bien, mais si le temps est moyen il y n'a pas beaucoup de choses a faire..

Le 24/07/2017(Voir plus)

Emplacement 6/10
Rapport qualité/prix 5/10
Adapté aux enfants 7/10
Restauration 9/10
Sanitaires 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

Mooie grote plaatsen (wij in caravan), dochter met familie op campeer terrein met tent. Sanitair prima, kortom wij hebben een gezellige, geweldige vakantie gehad.

Le 23/07/2017(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Même si le camping est vraiment très bien, Les tarifs des emplacements sont chers. Et nous avons été surpris de l'omni présence des hollandais, même si je n'ai rien contre eux, ca surprend. En tout cas nous avons passé un très bon sejour

Le 17/07/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 6/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 10/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Nous avons une tres bonne semaine a la guyonniere, seul petit bemol animations un peu trop en hollandais

Le 17/07/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 7/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En couple

bon accueil, le site est agréable avec de l'espace qui permet de belles balades dans la campagne environnante, le séjour a été très agréable dans le calme

Le 13/06/2017
Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Nous avons apprécié le camping, le chalet était confortable, le calme , l'amibilité de l'équipe de l'hôtel très bon séjour

Le 09/06/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 9/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

Tout était parfait, l’accueil, la gentillesse, l'infrastructure, la situation, nous remercions le groupe "C'est si bon" de nous avoir fait découvrir ce camping de rêve.

Le 09/06/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

En cette période camping très calme ,belle emplacement ,très bon confort du mobile home pour 4 ,agréable piscine personnel sympathique. nous avons randonnée autour du lac soit 13kms . je recommande

Le 06/06/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 7/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Très bon accueil. Les employé sont polis, agréable,souriant.

Le 31/05/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 10/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

Camping idéal pour les grands et les petits, le tout si tu es dans un cadre verdoyant et calme ! Les enfants y trouvent largement leur compte. Tout le monde est satisfait du séjour.

Le 30/05/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

Nous avons passé un excellent week-end dans ce camping. Les animaux ont énormément plu aux petits et à nous parents ; parfait pour faire une petite balade, avoir des choses à voir après la baignade dans la piscine.

Le 29/05/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Calme bien conçu,spacieux,super pour les enfants,on se sent en sécurité. Je recommande vivement.un peu loin des courses.

Le 29/05/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 7/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Les gros points forts : des emplacements taille xxl. les animaux dans le camping idéal pour les enfants. Un restaurant avec une carte réduite mais d'excellente qualité.

Le 29/05/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

J'ai mis 5 Pour l'emplacement car nous étions acollés à une famille qui avait des enfants en bas âge donc Trés bruyants. À éviter si possible en cette période car il y avait peu de mobilhome loués Merci

Le 29/05/2017(Voir plus)

Emplacement 5/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Notre séjour a été écourté car nous avons été envahi par les tiques, présents dans la tente, ce qui nous a contraint à plier le matériel à 21h30 du soir pour rentrer à domicile de nuit. Nous avons prévenu l'accueil dès le lendemain matin mais nous n'avons eu aucun retour de la direction suite à cet incident.

Le 28/05/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 10/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - Entre amis

À passer un super week-end dans ce merveilleux camping j'y reviendrai les yeux fermés

Le 28/05/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 10/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En couple

Bon séjour calme et confortable hors saison. Très beau espaces en pleine nature et équipe agréable

Le 18/05/2017(Voir plus)

Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En couple

Bonnes prestations dommage que le restaurant et le snack n'ai pas été ouvert le midi

Le 02/05/2017(Voir plus)

Emplacement 6/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 7/10
Restauration 5/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

this place was the most beautiful site i have ever been on

Le 06/04/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 10/10
Sanitaires 10/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Mooie camping in een rustige omgeving. Plekken zijn groot en bieden veel privacy. De nieuwe toiletgebouwen zeer ruim / modern en worden allen zeer goed onderhouden. In de directe omgeving veel leuke plaatsen aan zee met mooie stranden en gezellige markten. De kaart van het restaurant is niet heel uitgebreid maar wat je krijgt is van goede kwaliteit. Bovendien is het personeel zeer vriendelijk ! Enigste minpuntje vonden wij het zwemwater wat niet meer zo fris was , waarschijnlijk door de hoge concentratie zonnecreme. Al met al hebben wij een fijne vakantie gehad en zullen we zeker nog eens terug komen !!

Le 05/10/2016(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 10/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

We had a great holiday and have already booked for 2017

Le 04/10/2016(Voir plus)

Emplacement 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 7/10
Sanitaires 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Overall, great camping site, and pleasant staff. Very large space around the chalet. However, we paid over 1700 Euros for a stay of 10-days !!! For a very basic - old- chalet, with small beds. No luxury. Price/quality totally out of balance. Even for high-season standards. This is Vendee, not Cote d'Azur. This was our 2nd visit. We also stayed in 2007 or 2008. Regards, Remco

Le 02/10/2016(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 5/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Ontspannen sfeer op de camping. Leuk gesport met sportvrienden. Werknemers op de camping stuk voor stuk vriendelijk en humorvol. Ga zo door!

Le 01/10/2016(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 7/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Lovely campsite, fantastic staff good bar facilities but expensive prices Good facilities. Pool looking tired and areas around in need of repair

Le 30/09/2016(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 7/10
Sanitaires 10/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

What a great campsite this is. Our emplacement was very large with water and drainage available to the caravan. The site is divided into different areas which gave the feel of space, certainly no overcrowding and quiet. The swimming pool was good with plenty of sun loungers, but people do tend to leave towels on them when they go for lunch which is quite inconsiderate to other people. The restaurant was very popular and had a good atmosphere, as did the bar area. Very popular on a hot sunny evening. We very much liked the water machine. So good to be able to get pure water, either still or sparkling for 15 centimes a litre, and a well stocked shop. Laundry was good. Plenty of bikes for hire should you need one and lots of animation throughout the day. We loved to see the tractor going round each morning with the children on - what a great idea. Our overall impression of the site was that it was well managed. All the staff were helpful and appeared very happy, nothing was too much trouble. We felt that the reception area could be smartened up a little. It is the first contact that people have when coming on to the site and needs to give a good impression, but that is out only criticism. We hope to return next year.

Le 30/09/2016(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Prima camping tip deurtjes voor de ruimte met chemisch toilet en platspoten bij toiletgebouw rond kampeerplaats 19 , zwembad wordt te klein

Le 30/09/2016(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

zeer verzorgd complex en een uiterst vriendelijk personeel

Le 29/09/2016(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Bungalow moderne et très espaces entre chaque emplacement. Bel ensemble aquatique. Malheureusement pas de possibilite de louer télé et wifi restreint.

Le 29/09/2016(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 6/10
Restauration 7/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Toiletgebouw bij La Vigne is aan vernieuwing toe. Er was regelmatig niet schoongemaakt en er was ook regelmatig geen toiletpapier. Verder hebben we een geweldige vakantie gehad.

Le 29/09/2016(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 7/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Fantastic family friendly site, on our 3rd visit. Staff very helpful and friendly. Suggestions for improvements, The pool and pool area needs maintenance, the edge crumbled during our stay. The paving is uneven in places. It was very warm this year and the pool and pool area couldnt cope with the number of users. However the improvemnts made this year are great with wifi and outside bar area a big improvement. Oh and bring back Amstel :-)

Le 29/09/2016(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Piscine 6/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

Loved the spacious pitches, great restaurant / take away, good bar, good facilities for kids, not overcrowded. Everyone was wonderfully friendly and even on the hottest days the swimming pool, although crowded was not the 'human soup' you see at other sites. Kids entertainment good, hoping to come back next year!

Le 29/09/2016(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

We have been to La Guyonniere several times. The site is perfect for children of all ages, with lots of entertainment and activities. The food in the restaurant is to a high standard and staff are always friendly and happy to help.

Le 29/09/2016(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 8/10
Sanitaires 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Een onvergetelijke ervaring! Waar zal ik beginnen,... -De ongelooflijk vriendelijke mensen op de camping die je helpen waar ze maar kunnen! Ikzelf en mijn 2 kinderen hebben allergieen, dus op vakantie gaan is niet zo gemakkelijk,... Tenzij je naar deze camping gaat!! Het ontbijt was bij ons inclusief, ze hebben kosten nog moeite gespaard om aangepast ontbijt te voorzien! Echt ongelooflijk, dit hebben ze nog nooit meegemaakt! -De ongelooflijk mooie plek waar we zaten, met een prachtig uitzicht! -Het hele lekkere eten in het restaurant (wat ook zonder enig probleem was aangepast) -Het super fijne, aangename, verwarmde buitenzwembad waar de kinderen uuuuuuuuuuuren fijn in hebben gespeeld! -de veiligheid overal: kinderhekjes aan het zwembad, kinderhekje aan de jaccuzi, omheining aan de visvijver,... -de fijne speeltuintjes doorheel heel de camping -de diertjes waar de kinderen zolang zaten naar te kijken -de ponyclub die ervoor heeft gezorgd dat de jongste dochter niet meer bang is van paarden en waar super voor de dieren wordt gezorgd Kortom, ik kan nog uuuuuren blijven doorgaan, maar wij gaan vooral nog zeker en vast terug gaan! Kamertip: niet alle bedden in alle huisjes hebben dezelfde afmetingen!

Le 29/09/2016(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 10/10
Sanitaires 10/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

Having stayed here the past 2 years and booked again for 3 weeks next year, I think that almost says enough. As a family we find the site has everything you could want, most importantly superb sized pitches and the feeling of space, the owners have done an excellent job ensure campers aren't crammed in as with many sites we have tried. The swimming pool is good, but on busy days feels a bit cramped and could do with extending, otherwise this site is amazing and we can't wait to return next year.

Le 29/09/2016(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 10/10
Sanitaires 10/10
Piscine 5/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

No additional comments, thank you. We've had a wonderfull time.

Le 29/09/2016(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

Fantastic holiday and weather. Could only be improved by having a pitch further from a dusty road. The restaurant not as good as other similar priced sites in the area.

Le 29/09/2016(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Restauration 5/10
Sanitaires 9/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Du pur bonheur : calme, espace, activités ... Dans un endroit magnifique ! Nous avons adoré et notre fille de 10 ans ne s'est pas ennuyée une minute. Seul point à voir : pourquoi pas de chaise longue pour les mobilhomes ??? Nous reviendrons c'est une certitude !

Le 29/09/2016(Voir plus)

Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

al 3 keer geweest op de camping en uiterst tevreden !

Le 29/09/2016(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

We have stayed three times now, my family and I, and love the relaxed atmosphere and range of things to do on site. Food is great, everyone is friendly and there is plenty of space on the pitches which is important to us. A great stay.

Le 29/09/2016(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

Ik ben hier al voor de 9de keer maar elk jaar vind ik het weer leuk

Le 14/08/2016(Voir plus)

Adapté aux enfants 10/10
Restauration 10/10
Sanitaires 10/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

Comfortable stay - we love returning each year. Wholeheartedly recommend xx

Le 03/08/2016(Voir plus)

Adapté aux enfants 10/10
Restauration 8/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App

camping vendee guyonniere avis tripadvisor-min 4.5 / 5

zooveraward2015__097988900_1529_31052016-min 8.6 / 10

fb_icon_325x325__006232300_1529_31052016-min 4.8 / 5

camping vendee guyonniere avis google-min4.2 / 5