Les avis des Clients du Camping Village de la Guyonnière

Découvrez ce que nos clients pensent de nous!

Vous êtes intéressé par notre camping en Vendée, mais vous hésitez toujours? En suivant les liens ci-dessous et en seulement quelques secondes, faites-vous une idée de ce que pourrait être votre séjour à La Guyonnière.

Vous avez déjà séjourné chez nous et vous souhaitez partager votre expérience? C'est aussi ici que ça se passe! De même, suivez les liens et déposez vos notes et avis!

Soyez sûrs que nous lisons et prenons note de chacun des avis déposés sur ces différents sites. C'est très important pour nous de connaître votre ressenti sur l'atmosphère du camping, ses infrastructures, son personnel,... Bref, ses points forts et ses points faibles, ce que vous pensez être top et ce qui pourrait être amélioré!

A vos souris, à vos claviers!

 

8.5
10

Camping Village de la Guyonnière

Note moyenne sur 131 avis

Emplacement 8.4/10
Rapport qualité/prix 8.0/10
Adapté aux enfants 8.9/10
Restauration 7.8/10
Sanitaires 8.0/10
Piscine 8.1/10
8 10

 - En famille

Top camping veel te doen voor de kinderen schoone toilet gebouwen vriendelijk personeel en hele mooie grote plekke !

Le 08/10/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

We had a fantastic time, our only complaint would be the tiles round the outside pool were slippy as my son slipped and fell in the water, he bruised his arm. The male life guard wasn’t very nice when my other son asked him if he could have a plaster when he cut his leg , he just stared at him. He was abit grumpy! Apart from that we will definitely be returning.

Le 23/09/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Hi ,This was our third year at the site and really enjoy our time here.Unfortunately we had to complain twice whilst we were there .On one occasion there were a lot of young boys ( approx 15 years old) who were in the Bar area -unsupervised running around and climbing over the table we were sat near.A a further occasion, when late at night there were a lot of young people singing /shouting through the campsite , this went on until 1 am, which I do not think is acceptable. The pool has been extended and is great for the younger children , however it is still a very busy area and not many free sunbeds after 11:30.

Le 21/09/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Sanitaires 8/10
Piscine 4/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Wat een fijne camping is dit! De camping zelf is supermooi gelegen, niet te ver rijden van het strand. Het zwembad is super, onze dochter van 4 wilde eigenlijk alleen maar hele dagen zwemmen :-) We zaten wel in het voorseizoen en de eerste week van het hoogseizoen, dus ik ben wel benieuwd hoe het in het echte hoogseizoen is...

Le 13/09/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Our third stay at Guyonniere and I am sure we will be back. As always accomodation was good, spacious pitches etc. I love the fact that they have improved thinfs every year thst we have visited. Swimming pool improvements are great and very popular with our children. Extending the restaurant seating area is also a great move. Love the live bands in the bar and the new outdoor bar is lovely. Can literally only think of a couple of things that weren't perfect: walking back to caravan at night when there wasn't enough lighting and secondly at the disco some of the songs were not 'radio edit', probably didn't bother the Dutch and French families but the British kids definitely heard the swear words. However I'm sure that's no different in any holiday resort in Europe. All in all its a great place, I look forward to my two weeks of #guyolife next year x

Le 13/09/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Wij kennen gasten van La Pin Parasol, die in het verleden speciaal voor de heerlijke Pizza's kwamen eten op Guyonniere. Wij verblijven zelf al jaren op de camping en de laatste avond was altijd Pizza's eten als afscheid. Wat vielen de Pizza's ons dit keer tegen. Een overheersende hoeveelheid kaas, waarbij de andere ingrediënten in het niet vielen, wat smaak betreft. Een Pizza bestellen zonder kaas met tomatensaus, want onze zoon is daar allergisch voor, was niet mogelijk vanwege het "bakproces" Tot laat in de avond hadden we last van de maag en voelden wij ons niet lekker van de Pizza's. Jammer en wellicht een luxe probleempje (al kosten ze wel 12 euro/stuk), want verder was alles top op de camping als vanouds !! Nog een tip: Ik moet de algemenen gebruiksvoorwaarden aanklikken voor akkoord, graag in het Nederlands, aangezien de gehele enquête ook in het Nederlands is.

Le 06/09/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Prima. Nette camping, mooie grote plaatsen. Veel vermaak voor de kinderen. Helaas is de Wi-Fi niet overal even goed te ontvangen.

Le 04/09/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Lovely staff and good breakfast Beautiful view and atmosphere Felt safe and pool and everywhere was tidy and clean We enjoyed our stay but the following would have made it better- A more comfortable bed Replacement towels half way through stay Hot tub I do not think was cleaned properly before our stay as when it was kindly emptied half way through it had sand and we did not go in after the beach. It did not work all the time - filter and temperature

Le 04/09/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 7/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Great holiday enjoyed by us all . Especially as it was our first time camping.

Le 01/09/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Sanitaires 10/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Great site just come back from 2 weeks staying on pitch 55 - only downside was water pressure at tap.

Le 01/09/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 6/10
Sanitaires 10/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

More washing machine required More choice on restaurant menu eg. Pizza People should not be allowed to save singers at the pool with their towels

Le 01/09/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 7/10
Sanitaires 10/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

This was our 6th visit to La Guyonniere and we hope to come back again next year. The new indoor pool and flumes were a welcome addition, although the surrounding area was rather slippery and I witnessed many falling over, including myself. We did not use the kids club, restaurant or bar because of our disabled child but the staff were really friendly and helpful and swiftly rectified any issues that we had with the cabin and the wifi. We arrived late and therefore had to pick up our keys from the restaurant which was busy, however the gentleman who gave us the keys was friendly too thank you

Le 31/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
6 10

 - En famille

As grandparents we found site good for younger family not so for older people. The paths are poorly lit and gravel so dangerous if infirm

Le 31/08/2018(Voir plus)

Emplacement 5/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 5/10
Sanitaires 7/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

leuke camping voor de kinderen, mooie plekken en leuk met alle dieren.

Le 31/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Sanitaires 8/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Heerlijk ruime camping met schone toilet gebouwen.

Le 30/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Sanitaires 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Zwembad gedeeltelijk vernieuwd alleen naar mijn mening is zwembad wel wat aan de krappe kant ten opzichte van het aantal gasten Toiletgebouwen netjes alleen snap ik niet zo goed het nut van gescheiden gedeeltes voor mannen en vrouwen Vind 2 wastafels bij het herengedeelte op la pointe beetje weinig voor het aantal mensen dat er gebruik van moet maken Naar mijn mening zou het wenselijk zijn om wat meer wastafels te installeren en wat ruimere douches waar iedereen gebruik van kan maken dan gescheiden gedeeltes voor man en vrouw Verder niets aan te merken Enorm genoten van de ruime plek

Le 27/08/2018(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 6/10
Sanitaires 6/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Nieuwe zwembad mooi, maar in oude zwembad zeer veel losse tegels. Teleurstellend. Informatie bij inchecken te beperkt. Mooi om papierloos te werken, maar attendeer mensen daar actief op. 1 sleutel beperkt je mogelijkheden.

Le 27/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 6/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Het restaurant, de snackbar bij het zwembad en het zwembad zelf waren te druk dit jaar. We begrijpen best dat door de hitte het wat drukker was dan anders , maar het was overal erg druk. Wachttijden voor een frietje of burger bij de poolbar waren écht te lang. 's Ochtends in de winkel ook te druk voor om broodjes te halen. Afwassen, wederom wachtrij, toilet in de ochtend opnieuw een wachtrij. Alleen de snackbar naast het restaurant viel beter uit. Andere faciliteiten waar we gebruik van gemaakt hebben was het equicentrum. Wel druk maar gezellig als altijd.

Le 27/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 7/10
Restauration 7/10
Sanitaires 8/10
Piscine 6/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Prima vakantie gehad. Zeker na het winnen van de bingo en we als prijs een uur toegang hadden tot de wellness. Afhaal prima. Voor een 5-sterren camping hadden we iets meer van het sanitair verwacht. ook stonden we er erg ver vandaan. Het zwembad is eigenlijk te klein voor zo'n grote camping en zijn er te weinig ligstoelen en geldt ook hier het handleggen.

Le 27/08/2018(Voir plus)

Emplacement 6/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 7/10
Sanitaires 6/10
Piscine 6/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

We hebben het heel prettig gehad tijdens ons verblijf.

Le 27/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 8/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - Entre amis

Het eten in het restaurant en bij het afhalen was de kwaliteit onvoldoende

Le 25/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 2/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Heerlijke ruim opgezette camping. Mooie plekken, alles ruim opgezet. Leuke animatie, vooral voor kinderen, tot jaar of 13. Elke dag voetbal tot vreugde van onze kinderen. Ook avond animatie, zoals soiree en karaoke etc maar daar deden wij niet aan mee en we haddden ook geen last van het lawaai daarvan. Alleen de ezel balkte zo hard elke ochtend dat we daar om 7.15 van wakker werden. Die hoort niet op de camping thuis vinden wij. Paar keer pizza en hamburgers afgehaald, erg lekker. Minpunt: WiFi was erg slecht.

Le 25/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 7/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Toen wij een huisarts voor onze zoon van 1 jaar nodig hadden, hebben jullie ons uitstekend geholpen! Wat wij prettig vonden: jullie maakten voor ons de afspraak waardoor we zelf geen arts hoefden te bellen in een taal die we zelf niet goed beheersen. En jullie gaven jullie telefoonnummer die we konden bellen als het nodig was om te tolken. Aandachtspunt: Gasten die jaar naar jaar de camping bezoeken en op vaste plekken staan. Wij hadden de pech dat we de eerste week tussen 3 gezinnen stonden die elkaar van andere jaren zo goed kenden, waardoor we eigenlijk geen contact met ze kregen en we geïsoleerd stonden. Met name voor de kinderen was dit erg vervelend. Hun kinderen kenden elkaar al zo goed dat er geen oog meer was voor nieuwe kindjes. We hebben op het punt gestaan om te vertrekken. Gelukkig kwamen er de tweede week nieuwe gezinnen, waar we een gezellig praatje mee konden maken en de kinderen een fijne tijd hebben gehad. Dit is voor ons wel een reden om volgend jaar niet meer terug te komen. Zonde, want de camping is heel erg fijn en mooi. Maar de sociale contacten die bij het campingleven horen, hebben wij enorm gemist.

Le 24/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 9/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

We had a lovely time there. There was an easy atmosphere on the site, it felt safe to let our children have a little freedom and we came away relaxed and refreshed.

Le 22/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 7/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

We hebben een prima tijd gehad. Het is een mooie camping en een goed animatieprogramma. De tent die we gehuurd hadden (Safarilodge) was erg mooi, luxe en compleet, maar niet zo goed schoongemaakt.

Le 22/08/2018(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 7/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Ligging is op zich goed alleen jammer dat je voor de meeste bezienswaardigheden en activiteiten buiten de camping vrij ver moet rijden. Wc’s en douche op zich ook goed en schoon alleen de tijd van de knop om te douchen mocht wel wat langer, elke 15sec de knop weer opnieuw indrukken is wel erg kort dit mag minimaal verdubbeld worden.

Le 20/08/2018(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 7/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Na 4 jaar Ruelle Haute dit jaar op La Pointe gestaan. Helaas staan de sanitaire voorzieningen daar zwaar onder druk door het m.n. het gebruik van gasten die niet op La Pointe staan maar van naastgelegen velden komen omdat het daar in de accommodatie aan sanitair ontbreekt of dat men kiest voor La Pointe omdat het meest aangewezen sanitair (nog) gemoderniseerd moet worden. Kortom de wachtrijen bij de douche spreken mij niet. Ondanks de vele inspanningen van het personeel lukt het niet om het sanitair goed schoon te houden en dat ligt natuurlijk hoofdzakelijk bij de gasten zelf en het gebrek aan toezicht bij bezoek van kinderen aan de toiletruimten wat geen speelplaatsen zouden moeten zijn. Tot slot lijkt het tot nu fantastische karakter en sfeer van de camping te veranderen en dat komt m.i. o.a. door de zichtbare aanwezigheid van Al Fresco die een andere maatstaf hanteert qua invulling van de pitches dan elders op Guyonniere. Guyonniere transformeert ook echt naar een kids camping waarbij ik soms de indruk krijg dat de pubers aangeschoten wild zijn en niet echt een plek hebben op de camping. De camping groeit gestaag door en dat kan mits er voldoende gedacht wordt aan het behoud van het karakter. Wij hebben al gereserveerd voor volgend jaar maar hebben al gasten gesproken die volgend jaar niet meer komen.

Le 18/08/2018(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 4/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Aanvulling voorzieningen in Woody Lodge 288: - spiegel - fluitketel om water te koken - broodplank i.p.v. glasplaat - kinderbekers en borden (duurzamer dan glas!) - picknicktafel: zitting zit voor kinderen te ver van de tafel, vallen er tussen door. Zitting een stuk naar voren schuiven kan dit oplossen.

Le 18/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

A fantastic stay with great facilities and and staff, pitch was huge and all areas very clean and tidy, superb pool and bar including restaurant, only slight mention needed about the dusty onsite roads which blows everywhere other than that a big thumbs up

Le 16/08/2018(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 10/10
Sanitaires 10/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Suggestions: - automatic closing gate swimming pool for child safety (current does not work/function / not sufficiënt/heavy enough) - banning smoking in all outside public areas

Le 16/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 7/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Geweldige camping, mooie accomodatie. Voor de kinderen een erg leuk zwembad.

Le 16/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 8/10
Sanitaires 7/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Heerlijke vakantie gehad! Mooie plekken, schone toiletgebouwen en leuke animatie. Enige minpuntje was de wifi. Wifi op vakantie is niet het belangrijkste, maar in de avond vinden wij het altijd lekker om wat op internet te browsen bij de tent. Bij aankomst werd gemeld dat het internet niet werkte maar dat er zsm naar gekeken zou worden. De centrale wifi deed het inderdaad weer na enkele dagen. De wifi op onze plek (320) heeft het echter ons gehele verblijf (meer dan twee weken) niet gedaan. Ik heb dit meerdere malen bij de receptie aangegeven. Elke keer kreeg ik de boodschap dat er iets gereset zou worden en dat ik het de volgende dag maar weer moest proberen. Ik snap dat het moeilijk kan zijn een technisch probleem op te lossen, maar als er serieus naar gekeken zou worden zou dit binnen twee weken toch wel moeten lukken lijkt mij. Nogmaals, het ontbreken van wifi was geen drama, enkel jammer. We hebben een heerlijke vakantie gehad!

Le 16/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Enig minpunt was gebrek aan informatie bij aankomst.

Le 15/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 7/10
Restauration 9/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Really enjoyed our stay, only comment is that site would benefit from a larger pool complex for the number of visitors.

Le 14/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Eten in restaurant onder de maat en prijzig voor wat je krijgt. We misde de Franse keuken en bij de bar weinig keuze uit hapjes of wat bij de koffie te bestellen (gebak bijv.)

Le 13/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 6/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Prima camping waar we al jaren komen. De huisjes (gehuurde stacaravan) worden wel iets minder. En hebben onderhoud nodig.

Le 11/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 6/10
Sanitaires 6/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

een gezellige camping met ruime plaatsen met voldoende te doen voor iedereen

Le 10/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Bij een dergelijk goede camping past niet de kwaliteit en de hoeveelheid WiFi. ( 1 inlog per plek ) ,

Le 10/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 5/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Prima camping echt top. Let alleen op wie je toe laat. Over sommige gasten verbaas ik me echt.

Le 09/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 8/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Complimenten voor het geweldige animatie team. Heel enthousiast en hele leuke activiteiten. Paar bedden in caravan 230 zijn wel aan vervanging toe.

Le 09/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 8/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Mooie camping, ruim van opzet, schoon, vriendelijk personeel. Het enige, kleine minpunt, is het te kleine buitenzwembad (bij warm weer voornamelijk) en de toilet/doucheruimte bij het zwembad. De hygiëne en de stank die daar vanaf komt, is 180 graden tov het sanitair op de campjng

Le 07/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 10/10
Piscine 6/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Fijne relaxte sfeer op de camping . Zeker ook voor 14+. Je hoeft je geen zorgen te maken. En de ruime plaatsen! Helemaal top

Le 07/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Zeer fraai gelegen camping in de Vendee. Nette voorzieningen, leuke extra's zoals diverse kinderboerderijtjes op de camping met verschillende dieren. Mogelijkheid van kidsclub, ponyclub, springkussen, kinderdisco en horeca en andere activiteiten. Stacaravan met drie slaapkamers waren verzorgd, wel ontzettend warm in de zomer. Een schaduwplaats is dan ook een aanrader. Door de goede faciliteiten wint de camping wel aan populariteit, dit heeft wel weer impact op de drukte bij het zwembad op sommige momenten. Geen handdoekleg-taferelen, maar je moet wel goed zoeken naar een plaatsje. Gelukkig is de zee op 15 minuten reisafstand, waar altijd genoeg plek te vinden is.

Le 06/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 8/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Super leuke vakantie. Alleen waren de matrassen toe aan vervanging.

Le 02/08/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 7/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

Mooie groene camping met grote plaatsen. Vriendelijk personeel

Le 02/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 7/10
Sanitaires 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Fantastisch mooi terrein, maar zwembad is te klein voor het aantal gasten, toiletgebouw was veel te ver van onze plaats verwijderd. We hadden een comfort plaats geboekt, maar zo comfortabel was deze niet. Onhandig dat bij betaling in de supermarkt onder de 5 euro pinnen niet mogelijk is.

Le 01/08/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 7/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

We loved this site. We didnt have long enough. So we have booked for next year! Kids would never get bored. Always something to do. Entertainment staff were full of energy everytime i saw them. Great fun for the kids. Reception staff were fabulous. Ex english and always v helpful. Especially lady with blonde hair (didnt catch her name). Also Barbara in shop was v helpful and polite. Overall a great site. Cant fault it. Pity pools werent a bit more daring! But kids really enjoyed pool. And kids club, horse riding, fishing. They cant wait to get back next yr to do the cooking class etc!! I never ever book same site twice as i like to go to diff places (plus i am incredibly hard to please) so i think it speaks volumes the fact that i have rebooked! Look forward to summer 2019 ;-)

Le 01/08/2018(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 5/10
Sanitaires 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Fijne camping, leuke mensen. Kinderen hebben zich eindeloos in het zwembad vermaakt.

Le 01/08/2018(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Zeer onvriendelijk ontvangst,slechte indeling camping, sanitair donker en erg verouderd, ook te weinig toiletten, slechte wifi, animatie weliswaar gratis maar niet het ponyrijden of circus. Zwembad prachtig maar steentjes laten overal los.waardeloos bandjessysteem,

Le 01/08/2018(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 6/10
Adapté aux enfants 7/10
Sanitaires 5/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Een aantal tips. Een klok bij het zwembad , ivm een tijd afspreken met kinderen. Snelheid van het verkeer op de camping is te hoog, wordt vrij hard gereden. Assortiment in het winkeltje vrij beperkt Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk

Le 28/07/2018(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

Het zou niet nodig moeten zijn, maar extra snelheidsborden 10 km is aan te raden. Sommige snappen niet dat een camping kindvriendelijk/veilig moet zijn.

Le 25/07/2018(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

We hebben een fijn verblijf gehad op camping Gyonniere. Een zeer ruime en mooie kampeerplaats. Schoon toiletgebouw. Zwembad onlangs vernieuwd en erg leuk voor de kinderen (4 en 8 jaar) Medewerkers op de camping erg klantvriendelijk. Omgeving erg mooi. Gevarieerde uitstapjes in de omgeving. Kortom een top vakantie!

Le 24/07/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

A very clean and well maintained site with friendly staff. We would happily stay here again.

Le 23/07/2018(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 9/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Wij hebben 2,5 week genoten!! Goede service, mooi zwembad, hele aardige personeel, mooie plaatsen, goed en schoon sanitaire, animatie was top, de tractor rit was voor onze jongens het hoogte punt van de dag! Enige nadeel wat we hebben ondervonden is dat de grond in het zwembad bij de waterspeelplaats (naast de rode glijbaan) wel erg glad is.

Le 29/06/2018(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 9/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Some negatives but overall good. and my visit again in the future

Le 09/11/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 6/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

De camping is fantastisch we komen er nu 3 jaar met het gezin en gaan volgend jaar weer!

Le 11/09/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 10/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Alles was echt schoon groot en mooi. Alleen de matrassen in de cottage waren echt slecht. En geen dekbedovertrek maar lakens. Adem je nog iemand stof in van de algemene dekens. Veel gehandicapten voorzieningen, alleen niet in het zwembad! Idee voor een lift!!! Of aflopende rand met rolstoel / lift. Jammer niks voor grote kinderen en. Wist niks van de animatie. Geen info bij aankomst .. nu dingen misgelopen. Maar plekken zijn super groot, huisje was verder prachtig, ruim terras. Schoon.. ruim..

Le 04/09/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 5/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Prima camping met prachtig mooie grote plaatsen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij stonden bij het "oude toiletgebouw" wat wat gedateerd was maar voor Franse begrippen wel schoon. Alleen het idee om van te voren wc papier te pakken snap ik niet en werkt niet besparend.

Le 03/09/2017(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 7/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Bevalt ons al jaren , zodoende gaan we ook in 2018 weer terug om een welverdiende vakantie te beleven.

Le 02/09/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 8/10
Sanitaires 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

We hebben weer genoten van de gastvrijheid en de vele faciliteiten.

Le 01/09/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 10/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Had a fab holiday once again, love it here and booked for next year. New pool will be great but needs more sun beds and seating areas, also outside bar could do with few more lights See you next year

Le 31/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Sanitaires 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

vooral kritisch op het zwembad. niet vanwege kwaliteit. Vooral omdat veel ligbedden bezet gehouden worden door handdoeken zonder dat de eigenaar aanwezig is. Hiermee wordt het zeer lastig als je gewoon even een uurtje aan het zwembad wil liggen . er is gewoon geen bed beschikbaar terwijl ze "niet bezet zijn

Le 31/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 8/10
Sanitaires 9/10
Piscine 6/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Weinig toiletten/douches in de toiletgebouwen. Weinig ligbedden bij het zwembad

Le 23/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 7/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Afgelopen jaar voor de 2e x geweest. Hele mooie camping! Vorig jaar i het restaurant gegeten. Viel echt tegen! Dit jaar pizza gehaald. Een dikke onvoldoende..... Sorry. Verder erg tevreden. Schoon sanitair ook

Le 23/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 4/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Nous avons appréciés notre séjour. Le chalet était très agréable et nous avions beaucoup de place à l'extérieur ce qui permettait de ne pas être les uns sur les autres. Dommage que la population soit autant étrangère. En effet, notre fille de 4 ans n'a pas pu se faire d'amis et les animations étaient majoritairement en langue étrangère. Par rapport aux infrastructures, il y a tout ce qu'il faut pour les enfants (animaux, jeux), seul petit bémol, la température de l'eau de la pataugeoire extérieure n'était pas assez chaude pour eux.

Le 22/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 6/10
Adapté aux enfants 9/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Veel ruimte om het mobile home; fijne douche; vriendelijk behulpzaam personeel; goed bezig met het scheiden van het afval;

Le 20/08/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Het was weer heerlijk. We zijn zeer benieuwd naar het zwembad volgend jaar.want dat was naar onze mening het enige dat nog opgeknapt kon worden.

Le 19/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Camping ligt centraal voor diverse uitstapjes in de regio Vendee. Voor fietsers die vlakke wegen willen kunnen beter iets dichter bij de kust een camping zoeken. Hanteren van gestelde regels (bv hond aan de riem en snelheid auto's ) zouden iets beter na geleefd kunnen worden. Vandaar ook maar 7 voor kindvriendelijkheid.

Le 19/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 7/10
Sanitaires 9/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

geweldige vakantie, ruime plekken, ondanks veel staanplaatsen een enorme rust. voor volgend jaar weer geboekt.

Le 17/08/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 6/10
Sanitaires 9/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
6 10

 - En famille

Voor een 5 sterren camping was 200volt een slechte zaak wij dachten dat onze koelbox kapot was. Gelukkig deed hij het op een andere camping later wel. Dat je geen geld terug krijgt als je eerder wilt vertrekken is geen service, nooit meegemaakt in de 14 jaar dat we kamperen in Frankrijk. Onze plek was ruim zoals gevraagd maar wij stonden op een doorloop (309)plek, de buren naast ons moesten over ons plek heen lopen om weg te kunnen, erg jammer.

Le 15/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 5/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 5/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Topvakantie gehad! Punten van verbetering: -rups in babybadjes spuit veel te hard voor kleine kinderen -springkussens waren regelmatig leeg, zonder aankondiging, dus steeds teleurgestelde kinderen - vlonder van chalet 244 heeft voor 23 splinters gezorgd in voeten, handen en benen van de kinderen!! - water liep slecht weg in douche zwembad en chalet 244 - prijskwaliteit van chalet 244 vonden we te duur - er stonden teveel deuren open in overdekt zwembad, waardoor het toch koud was

Le 14/08/2017(Voir plus)

Emplacement 6/10
Rapport qualité/prix 6/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 7/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Only comment I would have is that the roads are a bit dusty / rocky and not friendly for 'normal' children's bikes. (But I also understand this keeps the cars driving slow, which is very important as well.) See you next year!

Le 14/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Excellent site with plenty of open space unlike other sites in the region.

Le 13/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 10/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

water pressure low on pitch taps electric power very low at peak times

Le 13/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 7/10
Restauration 3/10
Sanitaires 7/10
Piscine 6/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Sanitair te kleine douches,slecht papier systeem, tochtig. Materiaal voor animatie mag wel beter. Verder super camping waar we zeker terug komen.

Le 13/08/2017(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Restauration 9/10
Sanitaires 6/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Wij zijn enthousiast over de camping. Een duidelijk minpunt was echter onze sta-plek. Nr 324, een heus knollenveld, waar de voor tent niet fatsoenlijk kon staan. We verwachten voor een 5 sterrencamping toch wel een meer egaal terrein. daarbij was pal voor ons een extra kampeerplek gecreerd, nr 324b, waardoor een mooi uitzicht en privacy werd ontnomen. Hierover was tijdens de boeking niet over gecommuniceerd. Daarnaast bleek het sanitair gebouw behoorlijk verouderd en vaak vies (vanwege de gemengd vorm en te klein voor de vele plekken). Kortom mooie camping, maar die plek niet weer!

Le 11/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 4/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Opvallend hoe schoon het sanitair is. De hele dag door werd er gepoetst. Erg ruime kampeerplakken, veel nederlandse gasten, is tevens gemakkelijk voor de contacten van de kinderen. Hond geen probleem

Le 08/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 10/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Dommage peu de français on se croit à l étranger....

Le 07/08/2017(Voir plus)

Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 9/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Jammer dat de toiletten achteraan verouderd waren. Toch wat viezig. Verder prima camping voor jong en oud.

Le 05/08/2017(Voir plus)

Emplacement 6/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 4/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Combinatie douche voor ouder en kind zou makkelijk zijn

Le 03/08/2017(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 7/10
Sanitaires 7/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Het was heerlijk! We hebben genoten... komen zeker nog eens terug!

Le 03/08/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Het sanitair was steeds proper en goed onderhouden maar wat verouderd (bij ons) en beperkt in aantallen (4 wc is wat weinig) voor toch een grote deel van plaatsen. Het zwembad kon op drukke dagen de capaciteit niet echt aan. De glijbaan was traag en gleed (bijna) niet. De animatie, de speeltuinen, tennisbaan, de winkel, de visvijver, de receptie,het afvalbeleid, de bar, ... Waren wel top waardoor de camping een aanrader is. De ruime plaatsen zijn wel een stuk leuker voor wie met kinderen reist. De kleinere plaatsen zijn nog steeds zeer ruim en zijn meer geschikt voor mensen die rust willen.

Le 03/08/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 6/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

We have had a magnificent holiday and definately will return in the coming years. Although the chalet was a bit old,, it still was functional. The large pitches are perfect and provides privacy . Worthwile to recommend!

Le 02/08/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 7/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Positive: glamping tent, entertainment, space around tent. Negative: less toilet and shower facilities at the field near the tent. During high season you have to wait.

Le 01/08/2017(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Restauration 7/10
Sanitaires 4/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

ik vond het jammer dat er in het zwembad (bij drukte) grote zwembanden gebruikt mochten worden (niet voor kleine kinderen) en dat er gerookt mocht worden. Ook was het jammer dat jongeren niet op hun gebruik van mobiele luidsprekers werden aangesproken (in het zwembad en in de sanitairvoorzieningen). Reuze gezellig was het in de bar. het kleine winkeltje was reuze handig om brood te kopen en om "vergeten"boodschappen aan te schaffen. Net schoongemaakt sanitair! prima scheiding van huisvuil en heerlijke koudwatervoorziening.

Le 31/07/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Voor hoogseizoen in het zwembad te weinig ligbedden aanwezig. Hopelijk wordt hieraan ook gedacht met de vernieuwing van het zwembad. 2-persoons matras in het chalet is van waardeloze kwaliteit, je ligt in een gigantische kuil

Le 31/07/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

WiFi connection very poor. Swimming pool closes early, one hour longer would be nice.

Le 30/07/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

The sanitairy block on tournesol is too small for the whole field! It is kept clean but there are not enough toilets/ showers. Showers are not child-friendly since you can't change the temperature. Pitch ground is great, people are friendly, swimming pool is good, loungebar and happy hour is fine.

Le 27/07/2017(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 7/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 3/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Wifi worked fine, but the telephone and regular internet reception is terrible. I couldn't calll my brother in the hospital :-(

Le 27/07/2017(Voir plus)

Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 9/10
Sanitaires 9/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Service level is enorm!! Aan alle kanten klopt het. We hebben genoten van de service (onze kaartjes voor de spa) de mosselavond, die even voor ons geregeld werd door een jongeman die ons erover hoorde praten, gezellig quiznight, talentshow, ook het heerlijke eten in het restaurant. De TenT.. het vismeer alles!!!

Le 26/07/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 10/10
Sanitaires 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
7 10

 - En famille

Bien, mais si le temps est moyen il y n'a pas beaucoup de choses a faire..

Le 24/07/2017(Voir plus)

Emplacement 6/10
Rapport qualité/prix 5/10
Adapté aux enfants 7/10
Restauration 9/10
Sanitaires 8/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En couple

Mooie grote plaatsen (wij in caravan), dochter met familie op campeer terrein met tent. Sanitair prima, kortom wij hebben een gezellige, geweldige vakantie gehad.

Le 23/07/2017(Voir plus)

Emplacement 7/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 8/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Même si le camping est vraiment très bien, Les tarifs des emplacements sont chers. Et nous avons été surpris de l'omni présence des hollandais, même si je n'ai rien contre eux, ca surprend. En tout cas nous avons passé un très bon sejour

Le 17/07/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 6/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 9/10
Sanitaires 10/10
Piscine 8/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Nous avons une tres bonne semaine a la guyonniere, seul petit bemol animations un peu trop en hollandais

Le 17/07/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Restauration 7/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En couple

bon accueil, le site est agréable avec de l'espace qui permet de belles balades dans la campagne environnante, le séjour a été très agréable dans le calme

Le 13/06/2017
Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

Nous avons apprécié le camping, le chalet était confortable, le calme , l'amibilité de l'équipe de l'hôtel très bon séjour

Le 09/06/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 9/10

Avis vérifié par Guest App
10 10

 - En famille

Tout était parfait, l’accueil, la gentillesse, l'infrastructure, la situation, nous remercions le groupe "C'est si bon" de nous avoir fait découvrir ce camping de rêve.

Le 09/06/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Sanitaires 10/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - En famille

En cette période camping très calme ,belle emplacement ,très bon confort du mobile home pour 4 ,agréable piscine personnel sympathique. nous avons randonnée autour du lac soit 13kms . je recommande

Le 06/06/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 7/10
Piscine 10/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - En famille

Très bon accueil. Les employé sont polis, agréable,souriant.

Le 31/05/2017(Voir plus)

Emplacement 8/10
Rapport qualité/prix 8/10
Adapté aux enfants 9/10
Restauration 10/10
Piscine 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

Camping idéal pour les grands et les petits, le tout si tu es dans un cadre verdoyant et calme ! Les enfants y trouvent largement leur compte. Tout le monde est satisfait du séjour.

Le 30/05/2017(Voir plus)

Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Piscine 9/10

Avis vérifié par Guest App

camping vendee guyonniere avis tripadvisor-min 4.5 / 5

zooveraward2015__097988900_1529_31052016-min 8.5 / 10

fb_icon_325x325__006232300_1529_31052016-min 4.8 / 5

camping vendee guyonniere avis google-min4.4 / 5